Облаштування кафе та ресторанів, меблі для терас

Рекомендації щодо функціональності меблів

Рекомендації щодо функціональності меблів

Меблі, як в приміщенні, так і на вулиці, є одним з основних факторів декорування. Якщо підбір меблів неправильний, інші деталі оздоблення не мають великого значення. Особливо з настанням весняного сезону, купівля вуличних меблів значно зросла в цей період, коли відкриті простори також активно використовуються. 

Давайте розглянемо, на що варто звернути увагу при виборі внутрішніх меблів, які є незамінними для готелів, ресторанів і кафе.

  •  Легкість, ергономічний дизайн
  •  Спека, вітер, тощо, не піддається впливу несприятливих погодних умов, довговічний 
  •  Представляючи естетику, елегантність і комфорт одночасно
  •  Наявність дизайну, що відображає культуру готелю, кафе, ресторану
  •  Простота очищення та обслуговування
  •  Використовується екологічно чистий матеріал 
  •  Можна використовувати як у приміщенні, так і на вулиці 



У тенденціях вуличних меблів 2022 року, як і останніх років, цього року на перший план виходять ергономіка, функціональність та комфорт, а довговічність — одна з найнеобхідніших характеристик. 

Шезлонги, комплекти для  відпочинку тощо, що використовуються в готелях, вестибюлях, зонах відпочинку, відкритих майданчиках. Особливості  при виборі вуличних меблів, полягають у тому, що продукт, безумовно, привабливий для ока, а також його стійкість до негативних впливів, таких як спекотна погода, морська вода та вода в басейні, а також його структура, що легко очищається  від зовнішніх , таких як пісок. Меблі часто змінюють в короткі терміни, особливо через зовнішні фактори, такі як погодні умови. Тому, особливо у вуличних меблях, вибір пластикових виробів з поліпропілену з УФ-добавками забезпечить більш тривалий термін служби меблів. Оскільки ці поліпропіленові пластмаси на 100% підлягають переробці та легко утилізуються, вони не завдають шкоди навколишньому середовищу. Віддавайте перевагу продуктам з антибактеріальними властивостями, які  відштовхують плями та бруд.



Особливо в останні роки екологічні продукти, які можна переробляти, що не шкоди навколишньому середовищу, є одними з питань, яким споживачі надають найбільшого значення. З цієї причини при виборі садових меблів необхідно звернути особливу увагу на матеріал, з якого виготовленні меблі. Ми живемо в час, коли нам потрібно бути більш  чутливими до нашого середовища. Продукція ТМSiesta з поліпропіленової сировини легка, довговічна, надійна і не завдає шкоди навколишньому середовищу.



Крісла, столи та стільці серії Sky, крісло Air XL, стільці Sky Pro та Maya – найбільш підходящі вироби для готелів, ресторанів та кафе. Крісла моноблоки, що ідеально повторюють контури вашого тіла  і які ви можете легко міняти місцями завдяки своєму ергономічному дизайну, також завойовують велику оцінку своїм стильним дизайном, міцними конструкціями і легким доглядом.

Зворотний дзвінок
Viber
Telegram
Facebook
Instagram

Зворотній дзвінок