Облаштування кафе та ресторанів, меблі для терас

Меблі нашими очима

Меблі нашими очима

Світ меблів нашими очима.

Сьогодні мова піде про різні матеріали та виробників які є представленні на нашому сайті.

Якщо ви в пошуку меблів з цікавою і природною фактурою для свого саду чи тераси, тоді меблі зі штучного ротанґу — це те що вам потрібно. Такі комплекти є довговічними та універсальними у використанні. Алюмінієва основа обплетена штучними волокнами ротангу — це є умовою якості таких виробів. Вони не деформуються, але стовідсотково відповідають вигляду натурального ротангу. Хоча у своїй основі штучний ротанґ є каучуковий, проте належить до категорії GREEN, а це означає, що він екологічно чистий і підлягає повторній переробці. Вони також є зручні в догляді, наприклад якщо комплект експлуатується в приміщенні, то достатньо його пропилососити, якщо ж на вулиці, то просто помити водою, якщо забруднення сильніше, тоді можна скористатися мильним розчином і губкою, але не використовувати агресивні мийні засоби .Ще одним плюсом штучного ротанґу є його не сприятливе середовище для бактерій, організмів і цвілі. Це робить ротанґ чудовим матеріалом для алергіків. Безумовною перевагою є ще й велика палітра кольорів, на ринку можна знайти найрізноманітніші варіації.


 

Меблі з металу за останній час, ввірвались на ринок зовсім не очікувано і зайняли топ позицій не тільки в Novisad_outdoor_design, а й в інших магазинах. Чим зумовлений такий успіх? Перше, що спадає на думку це довговічність та міцність. Саме металеві меблі використовують в торгових центрах, школах, парки, тощо. Тому давайте вернемося до якостей, через які вони такі популярні серед наших покупців. Довговічність і міцність — у порівнянні з іншими матеріалами, метал не псується. Він стійкий до погодних умов, не підпалюється, може витримати справді великі навантаження, тому їх і використовують у школах та парках. Якщо ви у пошуку меблів, які будуть зберігати свій первинний вигляд якомога довше, тоді металеві меблі — саме вони. Екологічність — оскільки металеві меблі довговічні, їх можна використовувати дуже і дуже довго, а потім здати на переробку. А ще вагомий плюс це їхня взагалі невибагливість в догляді, протерли вологою ганчіркою — і все!


Хочемо розповісти вам про наших партнерів - Nardi. Якщо ми б могли описати їх декількома словами, то це були б — легкі стильні лінії, зручність та якість, перевірена роками. Nardi - посол італійського стилю у світі, і з цим не можливо сперечатися. Які ж меблі можна придбати від цієї торгової марки в нас? Наша відповідь — крісла, столи, перегородки, шезлонги, допоміжні столики. Всі меблі виготовленні з перфорованої склопластикової смоли, яка переробляється та оброблені анти-УФ фарбою. Nardi гарантує якість, адже контролює виробництво від виробу сировини і аж до доставлення замовлення. Продукція повністю виготовляється в Італії, це гарантує надійність продукції Nardi. Неможливо пропустити лаконічність дизайну, це справжня довершеність в стилі! Саме через ці чинники, ми можемо лише рекомендувати від щирого серця та реалізовувати меблі Nardi.


Що ж, короткий екскурс закінчено, бажаємо найти та вибрати меблі, які чудово впишуться у ваш інтер’єр.

 

 

                                                                                                                             Олеся Сліпецька

                                                                                            Студентка   ІТ  СТЕП Університет м.Львів 

                                                                                                                                                                          спеціалізація комп'ютерний дизайн

Зворотний дзвінок
Viber
Telegram
Facebook
Instagram

Зворотній дзвінок